E Enjte, 27 Prill 2017

arrestimePolicia e Tiranës ka finalizuar operacionin e koduar "Gracka" ku ka arrestuar katër persona rezultojne te jene te perfshirë në të paktën 7 vjedhjeve me dhune.

Më shumë...

Dorge-ne-Makine-2Policia ka sekuestruar 26 kg lëndë narkotike në një automjet dhe ka përfunduar ne qeli Monsiljo Shia, 21 vjeç.

Më shumë...

droga lu1.3 Kg lëndë narkotike Cannabis Sattiva, 8550 fara bime Cannabis Sattiva, 1 ndezës granate dore janë sekuestruar nga policia e Fierit ne nje operacion te koduar "Koria".

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 5 nga 1683

5

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: