E Enjte, 22 Shkurt 2018

policiaPas furtunes ne poste drejtuese këtë here vala e shkarkimeve dhe transferimve ne polici ka prekur 11 drejtori vendore që nga Tirana, Durresi e deri ne Berat Shkoder e Lezhe. Kështu ardhja ne krye te ministrisë së brendshme te Fatmir Xhafes duket se po sjelle nje fryme te re e ne policie me levizen e uniformave blu. Këto ndryshime ne radhet e shefave te komisariateve policia e Shtetit e justifikon me faktin se synon t’i jap një tjetër ritëm punës së policisë në përmbushjen e përgjegjësive të saj duke shtuar këtu edhe faktin e zgjedhjeve parlamentare të 18 qershorit. Furtuna këtë herë ka prekur ne:
DREJTORIA VENDORE E POLICISE TIRANE
Albert Xhaho emerohet shef i Komisariatit te Policise Nr.1 ne Tirane
Ylli Doda emerohet shef i Komisariatit te Policise Nr.2 ne Tirane
Arsen Sinatamaj emrohet Zv/drejtor për Hetimin e Krimit, ne Drejtorine e Tiranes
Agim Hoxha emerohet shef i Komisariatit te Policise Nr.4 ne Tirane
Erion Ahmeti emerohet shef i Komisariatit Rajonal te Policise Rrugore ne Tirane
DREJTORIA VENDORE E POLICISE DURRES
Saimir Duro emerohet shef i Komisariatit te Policise Durres
Edvin Ndreu emerohet shef i Komisariatit te Policise Kruje
Aliosha Brokaj emerohet shef i Komisariatit te Policise Shijak
DREJTORIA VENDORE E POLICISE ELBASAN
Bedri Xhika emerohet shef i Komisariatit te Policise Librazhd
Alfred Maksuti emerohet shef i Komisariatit te Policise Gramsh
Bilal Semanaj emerohet shef i Komisariatit te Policise Peqin
Myseret Hasabelli emerohet shef i Komisariatit te Policise Cerrik
DREJTORIA VENDORE E POLICISE KORÇE
Nikollaq Palla emerohet shef i Komisariatit te Policise Pogradec
Gentian Diko emerohet shef i Komisariatit te Policise Maliq
DREJTORIA VENDORE E POLICISE BERAT
Eduard Gjika emerohet shef i Komisariatit te Policise Berat
Gramos Cjapi emerohet shef i Komisariatit te Policise Skrapar
Blenard Kaziaj emerohet shef i Komisariatit te Policise Ura Vajgurore  
DREJTORIA VENDORE E POLICISE GJIROKASTER
Besnik Lila emerohet shef i Komisariatit te Policise Gjirokaster
Gazment Shehu emerohet shef i Komisariatit te Policise Permet
DREJTORIA VENDORE E POLICISE VLORE
Gentian Musabelliu emerohet shef i Komisariatit te Policise Vlore
Elion Ligaçi emerohet shef i Komisariatit te Policise Sarande
DREJTORIA VENDORE E POLICISE FIER
Artur Selimaj emerohet shef i Komisariatit te Policise Fier    
Perlat Leli emerohet shef i Komisariatit te Policise Mallakaster
DREJTORIA VENDORE E POLICISE SHKODER
Hamdi Shullani emerohet shef i Komisariatit te Policise Shkoder
Pal Marku emerohet Shef i Komisariatit te Policise Puke
DREJTORIA VENDORE E POLICISE LEZHE
Skender Hita emerohet Zv/drejtor për Hetimin e Krimit ne drejtorine e Policise Lezhe
Erdit Rrëçeku emerohet shef i Komisariatit te Policise Mirdite
DREJTORIA VENDORE E KUFIRIT DHE MIGRACIONIT TIRANE
Kom.Pol.Aeroporti Rinas:
Oltion Zeqo emerohet shef i Komisariatit te Policise Kufitare Aeroporti Rinas

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: