E Hënë, 19 Shkurt 2018

shkoder ngjarjaShkodra është tronditur nga një krim ne familje, pasi burri ka vrarë më armë gruan e tij. Ngjarja e rëndë ka ndodhur pak pas mesnatës në fshatin Guci e Re në Njësinë Administrative Rrethina. Sipas policisë mësohet se Beqir Xhilaj 74 vjeç ka qëlluar mbi bashkëshorten e tij 45-vjeçare Lumturie Xhilaj duke e lene te vdekur ne vend.
Sipas policisë së Shkodrës janë ende të paqarta rrethanat e këtij krimi, por mësohet se krimi ka ndodhur pas një debati mes tyre. Në fillim ngjarja u raportua si vetevrasje, por pas hetimeve te policisë ka rezultuar se kryefamiljari ka qëlluar gruan e tij te katërt. Nga të dhenat e politise mesohet se Xhilja para viteve 90-te, ka vrare dhe gruan nga martesa e dyte e tij dhe per kete ngjarje ka bere burg. Beqir Xhilja ishte martuar 4 here dhe dy nga grate i ndau. Ai eshte prind i tete femijeve me tre grate e para, kurse me 43 vjecaren te cilen e vrau sot nuk kishte femije.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: