E Enjte, 22 Shkurt 2018

EX-LIBRIS-Emision i kushtuar  posacerisht librit permes bisedave ne studio me Shkrimtare, poete, gazetare, politikane, kritike, pedagoge, kane marre pjese ne kete emision duke promovuar edhe nje veper te tyren dhe duke diskutuar per problemet e letersise. Cdo te shtune ne ora 21 00 ne UTV News.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: