E Enjte, 22 Shkurt 2018

fun-pageFunPage eshte emision i perditshem (nga e hena ne te premte) me karakter argetues dhe informues. Cdo dite ne oren 18:00 transmetohet muzike shume e mire dhe e larmishme, jepen kuriozitete rreth botes se Showbizzit dhe jo vetem, dhe shume e shume surpriza te tjera te cilat e bejne FunPage destinacionin tuaj te preferuar çdo dite!
We have fun on FunPage!

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: