E Enjte, 22 Shkurt 2018

CRIME-ZONEEmisioni Crime Zone, trajton tema të ndryshme të aktualitetit shqiptar, por dhe të shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit. Veç tema me objekt krimet e ndyshme, në këtë emision trajtohen dhe ngjarja të tjera sociale që shqetësojnë qytetarët.
Crime Zone nga Artan Cena, çdo të Enjte në orën 20:30 në UTV News.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: