E Enjte, 22 Shkurt 2018

ATA PO THONE 14 NENTOR.1Politikë, Ekonomi, Sociale, Ndërkombëtare dhe Histori janë subjektet e emisionit më të ri “Ata po thonë” në UTV News me gazetaren Evis Nasto.
Të hënën, të mërkurën, dhe të premten në ora 16:00, përgjate 1 ore politikanë, ekspertë, përfaqësues të shoqerisë civile do të jenë pjesë e emisionit për të përcjellë opinionin e analizën e tyre mbi problematikat e përditshmërisë.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: