E Enjte, 22 Shkurt 2018

edicioni-i-pare“Te zgjohemi ne zemren e lajmit” eshte kjo motoja e emisionit te mengjesit qe nis transmetimin e tij qe ne ora 7 00 deri ne 10 00. Aktualiteti eshte ai qe udheheq edhe bisedat ne studio ku te ftuarit, personazhe te jetes publike, vendimmarrjes dhe botes se kultures jane gjithnje pjese e mengjeseve tona. Nen drejtimin e nje stafi te kualifikuar gazetaresh qe me pune te palodhur dhe pasion pergatisin informacionin me te fundit qe ne oret e para te mengjesit. Cdo mengjes ne studio me Isida Mucon, Alban Musen dhe Eriselda Dokon.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: