E Enjte, 22 Shkurt 2018

FAKTNë hapësirat televizive te “UTV NEWS”, veç larmishmërisë së programacionit, në fokus janë ngjarjet kryesore, që trajtohen jo vetëm nga redaksia profesionale e lajmeve, por janë gjithashtu objektiv i gazetarit të njohur Çlirim Peka. Te hene dhe te merkure, Live, në oren 21.00 emisionin “Fakt”, trajton me të ftuar specialë, çështjet më me peshë në Shqipëri. Nevoja per perjetimin e ngjarjeve kryesore me interes te gjere publik, dhe informimin e sakte te pasqyruar nepermjet ballafaqimit te fakteve ne studio permes komentit te analisteve me ne ze misherohen ne studion e “FAKT”.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: