E Hënë, 19 Shkurt 2018

Drejtoria-e-Pergjithshme-e-TatimeveNisi sot, 1 shtator 2015, aksioni kundër informalitetit. Mbi 600 grupe kontrolli kane dale tashme ne terren për verifikimin e ligjshmërisë të gjitha subjekteve tregtare.

Më shumë...

buxheti-i-institucioneve1Nje dite pas publikimit te aktit normativ te qeverise qe parashikon nderhyrjen ne buxhet, Ministria e Financave ka sqaruar qellimin e ketij akti nepermjet nje njoftimi per mediat ku shpjegon ne detaje panoramen aktuale te situates ekonomike, bazuar mbi raportin mes te ardhurave dhe shpenzimeve, ku keto te fundit jane rishikuar me ulje. 

Më shumë...

largea lojra-fati1385282305Ministria e Finanacve ndryshon procedurat e hapjes se pikave te reja te lojrave te fatit. Sipas ketij ndryshimi do te forcohen rregullat per lojrat e fatit, qe do te thote se asnje pike basti, kazino elektronike apo cfardo loje fati, nuk mund te hape pike te re, nese nuk ka paguar detyrimet tatimore.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 4 nga 187

4

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: