E Premte, 15 Dhjetor 2017

modiSfida kryesore e Shqipërisë mbetet niveli i lartë i borxhit, që për Moody’s në fund të vitit 2015 do të jetë 73%, për të rënë më pas në 70% në 2016. Agjencia prestigjioze ka bërë një raport të veçantë të quajtur “Qeveria e Shqipërisë”.

Më shumë...

ramramnaramsejkooBanka e Shqipërisë mbajti konferencën vjetore të saj, ku i pranishëm ishte edhe kryeministri Edi Rama. Në fjalën e tij, kreu i qeverisë tha se “kriza e euros ishte e rëndë për ekonomitë e vogla” dhe për këtë arsye “bashkëpunimi ndërkombëtar ekonomik është bërë i domosdoshëm”.

Më shumë...

konfindustria 2Konfindustria shpreh keqardhjen per mospërgjigjen e Ministrisë së Financave lidhur me problematiken dhe kerkesen per liberalizimin e tregut  te kasave fiskale.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 3 nga 187

3

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: