E Enjte, 22 Shkurt 2018

IMG-20161115-WA0013Në buxhetin e ardhshëm të Operatorit të Shpërndarjes do të planifikohet edhe ndërtimi i nënstacionit të Leskovikut që do ti shërbejë qytetit por do ti shërbejë edhe disa investimeve private në fushën e energjisë.

Më shumë...

burgosurveTë burgosurit pa të drejtë marrin kompensim të plotë përmes Thesarit sipas Ministrisë së Financave. Në një njoftim për shtyp Financat bëjnë të ditur se vijojnë të paguajnë dhe deri më tani janë kompensuar 690 vendime të burgosurish pa të drejtëpër një vlerë 830 milionë lekë.

Më shumë...

min financaveMenaxhimi i financave në sektorin publik do te jete me  transparent dhe me i rregullt, sepse ministria e  Finacave ka nisur një proces të rishikimit dhe  harmonizimit të ligjeve bazë per kete ceshtje.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 2 nga 187

2

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: