E Premte, 15 Dhjetor 2017

cmimi-energjise-eurostatShqipëria ka çmimin më të lartë të energjisë elektrike në rajon, madje ia kalon dhe disa vendeve të Europës si Bullgaria dhe Islanda.

Më shumë...

gjiknuri-rrjeti-elektrikPas reduktimit të nivelit të humbjeve dhe rritjes së arkëtimeve, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka filluar fazën e investimeve në terren me synim përmirësimin e cilësisë së furnizimit për qytetarët.

Më shumë...

inflacioni Pas tre muajsht rritje, inflacioni zbret sërish nën 2%. Sipas Institutit Shqiptar te Statistikave muajin e kaluar indeksi i cmimeve te konsumit ishte 1.8%.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 9 nga 187

9

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: