E Premte, 15 Dhjetor 2017

DSC05232Bashkimi Evropian garanton mbështetjen financiare për projektin e ndërtimit të linjës elektrike të interkonjeksionit 400 kV mes Shqipërisë dhe Maqedonisë.

Më shumë...

fmn 12Ka mberritur ne Tirane misioni i radhes i Fondit Monetar Ndërkombëtar.

Më shumë...

dergesat-655x356Fondi Ndërkombëtar për Zhvillimin e Buqësisë, një agjenci e OKB-së me qendër në Romë thotë se vitin e kaluar emigrantët që jetojnë në vende evropiane dërguan në vendet e lindjes një shumë prej 109.4 miliardë dollarësh që kontribuan për të siguruar jetesën e 150 milionë vetëve në gjithë botën.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 8 nga 187

8

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: