E Premte, 15 Dhjetor 2017

ke-480x270Komisioni Europian vlerëson se niveli i lartë i borxhit publik në Shqipëri mbetet një burim i rëndësishëm i rrezikut makroekonomik, por rregullimet fiskale pritet ta ulin atë.

Më shumë...

nenestacioniKreu i OSHEE-se Ardian Cela i shoqeruar dhe nga zv/Ministri i Energjise Ilir Bejtja inaguruan sot perfundimin e punimeve per fuqizimin e Nenstacionit te Qendres, nje investim ky qe kap shifren e 210 mln lekeve te rinj.

Më shumë...

bursat-boterorePas marrëveshjes së arritur mes Greqisë dhe kreditorëve,  bursat në tregjet më të rëndësishme globale kanë reaguar menjëherë pozitivisht, duke konfirmuar kështu impaktin mbarë botëror të krizës së borxhit helen.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 6 nga 187

6

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: