E Premte, 15 Dhjetor 2017

tregtia 2Në gjashtë muajt e parë të këtij viti tregtia jonë me jashtë është tkurrur gati 2 %. Të dhënat e publikaura nga institute I statisitkave vënë në dukje se eksportet ranë 2.3 % ndërsa importet u tkrurrën me 1.8 %. Vlera e makkrave të eksportuara ishte 126 miliardë lekë. ndërsa importuam 255 miliardë lekë mallra.

Më shumë...

gjiknuri 32Ministri i Energjitikes Damian Gjiknuri se bashku me Drejtorin e OST-se Engjell Zeqo Inspektuan punimet per ndertimin e “Sistemit te Ri te kontrollit SCADA/EMS i Qendres Kombetare Dispecer” qe eshte dhe nje nga projektet me te rendesishme te Operatorit te Sistemit te Transmetimit.

Më shumë...

TAP-473x231Norvegjezi Statoil do të shese aksionet e saj prej 20 për qind në projektin Trans Adriatik Pipeline Gas (TAP), që do të çojë gazin nga Azerbajxhani në Evropë.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 5 nga 187

5

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: