E Enjte, 22 Shkurt 2018

leskaj okPresidenti i Republikës së Polonisë, Andrzej Duda dekoroi me Urdhrin “Kryqi kalorsiak i urdhërit për merita në dobi të Republikës së Polonisë”, Kryetarin e Kontrollit të Lartë të shtetit, Bujar Leskaj. Ceremonia u zhvillua në Varshavë, në ambientet e Institucionit Suprem të Auditimit të Republikës së Polonisë (NIK). Në ceremonine e  dekorimit moren pjesë Ministri i Shtetit, pranë Presidentit Andrzej Dera, zv/Ministri i Punëve të Jashtme, Renata Szczech, Presidenti i NIK-ut polak, Krzysztof Kwiatkowski, zv/Presidenti i NIK, Wojciech Kutyla, Ambasadorja shqiptare ne Poloni Shpresa Kureta, deputetë të Kuvendit të Polonisë si dhe drejtues, auditues të NIK-t polak,por edhe përfaqësues të KLSH. Dekorata u akorduar nga Presidenti i Republikës, Andrzej Duda iu dorëzua Leskaj nga Ministri i Shtetit, pranë Presidentit Andrzej Dera.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: