E Hënë, 22 Janar 2018

bregu-1Një mesazh të qartë i ka dhene politikës shqiptare si majtas ashtu edhe djathtas ku ne kete te fundit Majlinda Bregu ben pjese. Pa dallim te kahut politik, Kryetarja e Komisionit të Integrimit gjatë fjalës së saj në konferencën ndërkombëtare “10 vjet tregti e lirë” me CEFTA-n ka bërë një apel, që për reformat që lidhen me integrimin e vendit ne BE politika duhet te jete solidare e të bashkëpunoje. E si për ta bërë sa më konkrete Bregu, ish ministre e integrimit ka cituar edhe nje thenie te Mithat Frashrit.
Por si ish ministre e integrimit që ka nenshkruar marreveshjen e stabilizim asocimit, Bregu ëdeklaron se në këto vite BE i ka dhuruar shqipërisë 10 mld euro në fomre granit por coptëzimi i tyre u ka humbur vleren.
Ndërsa ministrja e Zhillimit Ekonomisë dhe Tregtisë Milva Ekonomi ka renditur perfitimet e ekomoise shqiptare bga CEFTA.
Ministrja e Integrimit Klajda Gjosha është shprehur se venia ne levizje e mekanizmave është që të ndihmojne ekonomite e vendeve pasi është e domosdoshme për të mbajtur procesin e integrimit.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: