E Premte, 15 Dhjetor 2017

TAP-473x231Norvegjezi Statoil do të shese aksionet e saj prej 20 për qind në projektin Trans Adriatik Pipeline Gas (TAP), që do të çojë gazin nga Azerbajxhani në Evropë. Kjo është konfirmuar per Reuters nga president i firmës azere SOCAR.
“Statoil ka vendosur të lërë projektin TAP plotësisht, dhe është një kompani e cila është e gatshme për të blerë aksionet e saj,” tha Rovnag Abdullayev.
Disa kompani kanë shprehur interes në blerjen e aksioneve të Statoil, por kjo e fundit, nuk bëri komente për lajmin. “Ne në përgjithësi nuk komentojmë mbi spekulimet mbi rregullimet e portofolit tonë,” tha zëdhënësi i Statoil per Reuters.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: