E Enjte, 22 Shkurt 2018

leskaj okPresidenti i Republikës së Polonisë, Andrzej Duda dekoroi me Urdhrin “Kryqi kalorsiak i urdhërit për merita në dobi të Republikës së Polonisë”, Kryetarin e Kontrollit të Lartë të shtetit, Bujar Leskaj.

Më shumë...

image2Operatori Shqiptar i Transmetimit të Gazit Natyror në respektimin të marrëveshjeve të lidhura midis qeverisë shqiptare dhe TAP për mirëmbatjen e seksionit shqiptar të tubacionit të gazsjellësit, realizohet  nënshkrimi i Memorandumit midis dy kompanive "Albgaz sh.a” dhe kompanise greke “DESFA”.

Më shumë...

bregu-1Një mesazh të qartë i ka dhene politikës shqiptare si majtas ashtu edhe djathtas ku ne kete te fundit Majlinda Bregu ben pjese.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 1 nga 187

Fillimi
Para
1

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: