E Martë, 22 Gusht 2017

erdognAjo qe ndan Stambollin nuk eshte vetem ngushtica e Bosforit. Pas referendumit kushtetues qyteti kryesor i Turqise shfaqet me i percare se kurre. Gjysma e popullsise eshte ne feste ndersa gjysma tjeter denoncon procesin e votimit si te manipuluar.

Më shumë...

babaiNje baba 29-vjeçar deshperohet mbi varrin e dy vajzave te tij binjake. Ato jane midis 86 viktimave te sulmit kimik te se martes ne Idlib te Sirise. Ai i ka varrosur me duart e tij pas sulmit qe mori jeten edhe te bashkeshortes se tij si dhe te tre niperve.

Më shumë...

holandeEuropa merr fryme e lehtesuar. Ne Vendet e Ulta nuk u rregjistrua fitorja e populisteve te Wilders te cilet u munden nga liberalet e te djathtes te drejtuar nga kryeministri ne detyre Mark Rutte.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 2 nga 1279

2

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: