E Martë, 22 Gusht 2017

trump clintooonNew Jorku ku cdo gje fillon dhe perfundon konsiderohet nje qytet qe i rri ngushte dy kandidateve te angazhuar ne nje fushate presidenciale me anormalen se cdo here tjeter.

Më shumë...

opecTeksa amerikanet votojne sot per presidentin e tyre, kjo zgjedhje eshte reflektuar ndjeshem edhe tek tregu i hidrokarbureve, ne te cilin cmimi i naftes kane shenuar rritje, pasi investitoret kane hequr dore nga bastet ndaj aseteve te ndjeshme ekonomike si materialet e paperpunuara.

Më shumë...

hillary-fbi-2Eshte akti i fundit i tragjedise elektorale amerikane, pas te cilit mbetet vetem fjala e publikut nese do te zgjedh te duartrokas apo te fishkellej, ndersa do t’ia besoj zgjedhjen e tij fshehtesise se  kutive te votimit prej nga do te dale presidenti i 4 viteve te ardhshme.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 10 nga 1279

10

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: