E Martë, 22 Gusht 2017

mogNuk eshte me koha per reflektime teorike ne lidhje me mbrojtjen europiane” . Me keto fjale perfaqsuesja e larte europiane per politiken Federika Mogherini ka celur samitin ne Bruksel qe mbrodhi Ministrat e Jashtem dhe te Mbrojtjes se vendeve anetare te Bllokut.

Më shumë...

trumppProtestat pas zgjedhjes së Donald Trump si president, kanë vijuar në ditën e tyre të dytë, në qytete të ndryshme të Shteteve të Bashkuara, por në masë më të vogël.

Më shumë...

foto per SimpsonNe 9 nentor bota u zgjua me lajmin befasues se Donald Trump eshte president i Shteteve te Bashkuara te Amerikes.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 8 nga 1279

8

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: