E Hënë, 19 Shkurt 2018

aleppo-syriaNe Alepo eshte arritur nje marreveshje e re qe do te mundesoje evakuuimin e civileve dhe luftetareve te armatosur. Nje lajm te tille e konfirmojne fraksionet rebele te cituara si burime nga mediat arabe.

Më shumë...

turqiNje nder autoret e atentateve te ndodhur ne stadiumin e Besiktas te Stambollit ku humben jeten 44 persona ishte me origjine kurdo-siriane. Njoftimin e beri Ministria e Jashtme e Turqise pas verifikimeve te kryera.

Më shumë...

cccEksperte informaticiene, juridiste dhe militante te Hillary Clinton bejne thirrje per nevojen e nje numerimi te ri te votave ne 3 shtete kyce te cilat i kane dhene fitoren Donald Trump.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 7 nga 1279

7

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: