E Enjte, 22 Shkurt 2018

obamaok-655x356Tete vitet qe transformuan pergjithnje perceptimin e Shtepise se Bardhe ne Shtetet e Bashkuara dhe ne bote jane permbyllur ne McCormick Place te Chicagos. Barack Obama ka mbajtur fjalimin e tij te fundit perpara kombit amerikan perpara se te detyren e tij si president.

Më shumë...

dhendriI ashtuquajturi “Klani i Trump” vazhdon te ze vend ne gjirin e administrates se re amerikane. Ekipi qe do te siguroje tranzicionin e pushtetit te presidentit te zgjedhur ka njoftuar se Jared Kushner, dhendri i Trump, bashkeshorti i vajzes se tij me Ivanken, do te marr detyren e keshilltarit ne Shtepine e Bardhe per sektorin e mareveshjeve tregtare dhe raportet me Lindjen e Mesme.

Më shumë...

kerryAs ne ditet e fundit te administrates Obama nuk permbahen tonet e ashpra ne adrese te Damaskut dhe aleatit te tij rus ne lidhje me ate cka po ndodh ne Alepo dhe ne Siri.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 6 nga 1279

6

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: