E Martë, 27 Qershor 2017

"Boom" incidentesh, nga shit-blerja e votave deri te fotografimi

25 June 2017

Duket si një ditë e qete votimi 25 qershori, por denoncimet ne policinë e shtetit kete here nga qyteteret kanë qenë në një numër të madh që nisin që nga shitblerja...

Më shumë >>

Banneri 468x60 Albanian-University

bukuraFilmi "E bukura dhe bisha" pushton kinemate

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në:


Analizë

Merkel, “e domosdoshmja” ne Europe
12/11/2015
article thumbnail

Shikoni perreth Europes dhe do vereni se nje lider qendron mbi te gjithe. Ajo eshte Angela Merkel. Francois Hollande eshte dorezuar nga pretendimi se vendi i tij udheheq kontinentin. David Cameron, i  [ ... ]


Politikë

Ekonomi

Kronikë

Sociale